Σχετικά με Εμάς :: Artistic Productions Αθήνα Ελλάδα
EN | EL | RU
Artistic Productions

Σχετικά με Εμάς

Artistic Productions

Η Artistic Productions είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών μουσικών με την εμπειρία και το πάθος να κάνουμε την εκδήλωσή σας αξέχαστη. Έχοντας σπουδές κλασικής μουσικής, παρακολουθούμε τις σύγχρονες μουσικές τάσεις, πειραματιζόμαστε με τις νέες τεχνολογίες παίζοντας ηλεκτρικά όργανα, διασκευάζουμε τα πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια από ταινίες, επιλέγουμε τις καλύτερες επιτυχίες της pop μουσικής, συνδυάζουμε rock και jazz πρότυπα με latin και folk χορευτική μουσική και διαμορφώνουμε τα αγαπημένα σας κομμάτια για το σύνολο της επιλογής σας (κλασικό κουαρτέτο εγχόρδων, τρίο, ντούο ή σόλο).

Το εύρος του ρεπερτορίου μας περιγράφεται με λεπτομέρειες στην ενότητα ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ και διευρύνεται συνεχώς. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε πάντοτε το κοινό που μας παρακολουθεί και γι’ αυτό επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή στις μουσικές σας απαιτήσεις ενώ η εμπειρία μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τη διάθεση του κοινού και να το κρατάμε ενθουσιασμένο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Καλύπτουμε μουσικά γάμους, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις οπουδήποτε, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Δείτε την ενότητα ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για να πάρετε μια ιδέα για το τι κάνουμε ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Οι συνδυασμοί οργάνων και μουσικών σχημάτων που προσφέρουμε εκτείνονται από εμφανίσεις σόλο οργάνων έως μικρά σχήματα για μουσική δωματίου, όπως ένα κουαρτέτο εγχόρδων ή μια ορχήστρα μουσική δωματίου με τη συνοδεία, εάν το θέλετε, τραγουδιστή ή τραγουδίστριας. Περισσότερες πληροφορίες για τα σχήματά μας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ή δείτε και ακούστε διάφορα δείγματα της δουλειάς μας στην ενότητα ΠΟΛΥΜΕΣΑ.

Artistic Productions

Artistic Productions

Artistic Productions

Photography : Anna Roussos
Event planning : Mazi Event