Μουσική για εκδηλώσεις :: Artistic Productions Αθήνα Ελλάδα
EN | EL | RU
Artistic Productions

Υπηρεσίες

Artistic Productions

ΣΟΛΟ
Μια σόλο παράσταση κλασικού οργάνου (είτε πρόκειται για βιολί, είτε για τσέλο, είτε για άρπα κλπ.) είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Είναι εντυπωσιακή και ευέλικτη και αμέσως μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα της εκδήλωσής σας σε κάτι εξαιρετικό. Οι βιρτουόζοι μουσικοί μας παίζουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και μπορούν να μετακινηθούν σε διαφορετικά σημεία του χώρου της εκδήλωσης, ακολουθώντας το μουσικό πρόγραμμα της ημέρας. Παραδείγματα για το πώς φαίνεται και ακούγεται μια τέτοια παράσταση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΠΟΛΥΜΕΣΑ.

ΣΟΛΟ Σόου
Με την κατάλληλη ηχητική ενίσχυση οι έμπειροι μουσικοί μας μπορούν να μεταμορφώσουν την εκδήλωσή σας σε ροκ συναυλία. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι το σόλο ηλεκτρικό βιολί που μπορεί να υποστηριχθεί κι από έναν DJ, ενώ εξαιρετική επιλογή είναι και το σόλο ηλεκτρικό τσέλο.

Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσουμε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας ηχογραφημένη μουσική υπόκρουση με την παρουσία ενός ενισχυμένου ηχητικά μουσικού οργάνου, όπως μια άρπα, ένα βιολί ή ένα τσέλο. Το ρεπερτόριο απαρτίζεται από πιο ελαφρές μελωδίες και είναι ιδανικό για κοκτέιλ πάρτι.

Ένα σόλο σόου ή μια πιο χαλαρωτική εμφάνιση μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη περισσότερων οργάνων. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μουσικά μας σχήματα.

ΝΤΟΥΕΤΟ
Τα ντουέτα εγχόρδων είναι πολύ ευέλικτα σχήματα. Δύο μουσικοί έχουν την καλύτερη δυνατή μουσική επικοινωνία και μπορούν να υποστηρίξουν πολύ πιο ευρύ ρεπερτόριο από ένα σόλο. Η πλειοψηφία των δημοφιλέστερων τραγουδιών και μουσικών κομματιών έχουν μία βασική γραμμή και μια μελωδία και γι’ αυτό μπορούν να ερμηνευτούν ευκολότερα με δύο όργανα. Η ποικιλία των συνδυασμών είναι πολύ μεγάλη, αρχίζοντας από δύο βιολιά, βιολί με τσέλο, βιολί με άρπα, βιολί με κιθάρα κ.ο.κ. Ντουέτο μπορεί να γίνει και με έναν τραγουδιστή ή τραγουδίστρια και το μουσικό όργανο να συνοδεύεται από ηχογραφημένη μουσική υπόκρουση όπως στο ΣΟΛΟ Σόου. Για μεγαλύτερες εκδηλώσεις και πιο απαιτητικά κοινά προτείνουμε ένα πιάνο ή μία άρπα με ένα άλλο έγχορδο κυρίως για τον πλούσιο ήχο, το ευρύ ρεπερτόριο και τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε μουσικές επιλογές των καλεσμένων σας επί τόπου.

ΤΡΙΟ
Αυτό το σχήμα, με τον πλούσιο ήχο, το μεγάλο ρεπερτόριο και την όμορφη παρουσία σε οποιοδήποτε χώρο, βρίσκεται μεταξύ του ντουέτου και του κουαρτέτου. Τρεις φωνές συνεργάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικό ήχο χωρίς να χρειαστεί να έχετε μια ορχήστρα εγχόρδων. Είναι αρκετά ευέλικτο σχήμα για να μπορεί να μετακινηθεί στο χώρο ανάλογα με το μουσικό πρόγραμμα και παράλληλα μπορεί να προσφέρει ένα εκπληκτικό ζωντανό σόου με ηλεκτρικά όργανα και ηχητική ενίσχυση. Κι εδώ μπορείτε να έχετε διάφορες επιλογές αντικαθιστώντας το δεύτερο βιολί με κάποιο άλλο έγχορδο. Μια άλλη δυνατότητα είναι να επιλέξετε πιάνο ή άρπα ως το βασικό όργανο και να δημιουργήσετε έτσι το σχήμα των οργάνων που θέλετε να ακούσετε. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν.

ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ
Από εδώ άρχισαν όλα. Το διασημότερο σχήμα στην ιστορία της μουσικής είναι το κουαρτέτο εγχόρδων. Οι περισσότεροι μεγάλοι συνθέτες πριν γράψουν έργα για συμφωνική ορχήστρα συνέθεσαν έργα για κουαρτέτο εγχόρδων. Το σχήμα αυτό οδήγησε και διάσημα γκρουπ να αποτελούνται από τέσσερα μέλη (π.χ. οι Beatles και οι ABBA) καθώς υπάρχει πολύ καλός λόγος. Τέσσερα όργανα παράγουν το πληρέστερο ηχητικό αποτέλεσμα. Κύρια μελωδία, υποστηρικτική γραμμή, βασική γραμμή και ρυθμός εξισορροπούνται τέλεια σε τέσσερις φωνές και μπορεί κανείς να το εκτιμήσει στις πιο γνωστές κλασικές συνθέσεις αλλά και στις διασκευές που ετοιμάζουμε για το πιο δημοφιλές σύγχρονο ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ. Ένα κουαρτέτο εγχόρδων μπορεί επίσης να συνοδεύσει ένα σόλο όργανο ή έναν τραγουδιστή κι προστεθεί ένα κρουστό ή ένα πιάνο μπορεί κανείς να έχει ένα ολοκληρωμένο μουσικό σχήμα που ενδείκνυται π.χ. για ένα δείπνο.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στην αναβίωση βασιλικών εορτασμών, τότε χρειάζεστε μια μικρή ορχήστρα να δώσει συναυλία για τους καλεσμένους σας. Το κουαρτέτο εγχόρδων είναι η βάση και μεγαλώνοντας κάθε τομέα με περισσότερους μουσικούς, προσθέτοντας κάποια πνευστά και κάποια κρουστά όργανα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Οι μουσικοί μας είναι αρκετά έμπειροι για να μπορούν να δώσουν μια συναυλία χωρίς μαέστρο, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε κι ένα μαέστρο στο σχήμα δεν πρόκειται να σας φέρουμε αντίρρηση. Ακόμη καλύτερα μπορείτε να κάνετε εσείς το μαέστρο ή να προετοιμάσουμε ένα τραγούδι να τραγουδήσετε μαζί μας και να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θέλουμε να τονίσουμε πως είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις. Το πρόγραμμα και η διάρκειά του εξαρτώνται από το μουσικό σχήμα που έχετε επιλέξει. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για να συζητήσουμε τις επιλογές που προσφέρουμε, τα διάφορα μουσικά σχήματα, το πρόγραμμα κάθε εμφάνισης και το ρεπερτόριο. Η ομάδα μας είναι πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση και να εγγυηθεί απόλυτο επαγγελματισμό ώστε να ανταποκριθεί σε κάθε σας απαίτηση.