Μουσική για γάμους :: Artistic Productions Αθήνα Ελλάδα
EN | EL | RU
Artistic Productions

Μουσική για γάμους

Artistic Productions

Banner photo by: Vangelis Photography


Η μουσική είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να αναλογιστείτε όταν προετοιμάζετε την ημέρα του γάμου σας. Δημιουργεί ατμόσφαιρα, διαμορφώνει τη ροή στο πρόγραμμα της ημέρας και αφήνει αξέχαστες αναμνήσεις.

Η ζωντανή μουσική είναι η ειδικότητά μας.

Δεν θέλετε να αφήσετε τους καλεσμένους σας στη σιωπή. Η άφιξή σας πρέπει να είναι μοναδική και αξέχαστη και το ίδιο ισχύει για το πρώτο σας φιλί και τον πρώτο σας χορό. Είναι όμορφο μετά την τελετή να δέχεστε τα συγχαρητήρια και τις ευχές των καλεσμένων, φανταστείτε αυτή τη διαδικασία χωρίς μουσική… και με μουσική…

Η μουσική δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας είτε πρόκειται για την υποδοχή των καλεσμένων, είτε για την τελετή, για το κοκτέιλ ή το δείπνο. Εσείς επιλέγετε την κατάλληλη μουσική για τη σημαντική σας ημέρα κι εμείς θα την παίξουμε την κατάλληλη στιγμή.

Artistic Productions

Photography : Alexandra Eleftheraki

Τόσο οι θρησκευτικοί όσο και οι πολιτικοί γάμοι ακολουθούν συνήθως παρόμοιο μοτίβο. Οι μουσικοί μας δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα με ευχάριστες μελωδίες καθώς οι καλεσμένοι περιμένουν την αρχή της τελετής. Η άφιξη του γαμπρού και των στενών συγγενικών του προσώπων μπορεί να συνοδευτεί με μια ιδιαίτερη μελωδία ή τραγούδι και η μουσική για την άφιξη της νύφης να κλιμακώσει τη συγκίνηση. Φανταστείτε ελαφριά μουσική να πλαισιώνει τη στιγμή που λέτε τους γαμήλιους όρκους σας ή όταν δέχεστε τα συγχαρητήρια και τις ευχές των καλεσμένων σας. Φανταστείτε το γαμήλιο πάρτι σας εμπλουτισμένο με δημοφιλή τραγούδια, τον πρώτο σας χορό με την αγαπημένη σας μελωδία, το γαμήλιο δείπνο σας με διακριτική μουσική.


Eva & Arturo | Santorini Wedding | 2/10/2017 | The Diamond Rock Santorini

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για να συζητήσουμε το ρεπερτόριο και το μουσικό πρόγραμμα του γάμου σας και οι μουσικοί μας σας εγγυώνται την εμπειρία και τον επαγγελματισμό για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η Artistic Productions διαθέτει διάφορα σχήματα με πολλαπλούς συνδυασμούς οργάνων καθώς και τραγουδίστριες και τραγουδιστές. Στην ενότητα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα μουσικά μας σχήματα, η ενότητα ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ σας δίνει μια ιδέα για το εύρος του μουσικού μας προγράμματος και στην ενότητα ΠΟΛΥΜΕΣΑ μπορείτε να δείτε ή να ακούσετε διάφορα δείγματα από παλαιότερες εμφανίσεις μας.

Η μουσική μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε έναν όμορφο γάμο και σε έναν αξέχαστο γάμο.

Polina Koumi

Polina Koumi

Polina Koumi

Photography : Anna Roussos
Event planning : Mazi Event

Artistic Productions

Photography : Adrian Wood